Wie ben ik

Als kind logeerde ik vaak bij mijn oma, dit was een verzamelplek voor heel de familie. Op zaterdagmiddag waren al mijn tantes er en was er volop gezelligheid. Ik mocht dan altijd onder hun voeten kriebelen en ik kreeg daar dan een paar centjes voor of zelfs een stuiver. Zo is het begonnen en uiteindelijk in 2006 mijn praktijk ESTA in reflexzonetherapie gestart. Eerst deed ik dat nog naast mijn werk als leidinggevende bij een multinational maar in 2017 heb ik mij volledig toegelegd op mijn praktijk.

Ik ben Esther Zwartepoorte, getrouwd met Frans en wij wonen tussen de bollenvelden in het buitengebied van Voorhout. Mijn praktijk is hier ook gevestigd.
Ik hou van de natuur, fotografeer graag, vind ruige berglandschappen een mooie vakantiebestemming maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn.
Tussen het kind die de voeten kriebelde van mijn tantes en de vrouw van nu liggen vele jaren waarin ik veel levenservaring heb opgedaan. Het overlijden van mijn partner in 1999 is het grote kantelpunt in mijn leven geworden. In die tijd heb ik veel gehad aan gesprekken en daarnaast ook massage. Dit heeft mij uiteindelijk doen besluiten om de HBO-opleiding tot Reflexzonetherapeut te starten.
Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook als vrijwilliger werkzaam bij onze beroepsvereniging VNRT binnen de commissie Kwaliteitsbeheer.