Wie ben ik

Als kind logeerde ik vaak bij mijn oma, dit was een verzamelplek voor heel de familie. Op zaterdagmiddag waren al mijn tantes er en was er volop gezelligheid. Ik mocht dan altijd onder hun voeten kriebelen en ik kreeg daar dan een paar centjes voor of zelfs een stuiver. Zo is het begonnen en uiteindelijk in 2006 mijn praktijk ESTA in reflexzonetherapie gestart en in 2016 met rouwondersteuning uitgebreid.

Ik ben Esther Zwartepoorte, tussen het kind van toen en de vrouw van nu liggen vele jaren waarin ik veel levenservaring heb opgedaan. Het overlijden van mijn partner in 1999 is het grote kantelpunt in mijn leven geworden. Het verdriet maar ook de veerkracht in mij heeft mij verbaasd. In die tijd heb ik veel gehad aan gesprekken en daarnaast ook massage. Ik werd geraakt en aangeraakt.

 

Dit is mij altijd bij gebleven en wil dit
ook doorgeven want ik geloof in de veerkracht
die jij in je hebt en ik wil je graag daarbij helpen
met reflexzonetherapie en/of rouwondersteuning
op die manier die het beste voor jou voelt.