Reflexzonetherapie tijdens rouw

ik voel me nog steeds verdrietig maar de heftige toppen van de pijn zijn er af

dit is één van de mooiste complimenten die ik heb gekregen van een cliënt die bij mij in de praktijk kwam voor reflexzonetherapie. Haar man was eerder in dat jaar overleden en zij kwam wekelijks voor een behandeling. Langzaamaan zijn we het gaan afbouwen naar om de week, om de 2 weken totdat het goed voelde om een behandeling te geven wanneer zij het nodig had.

Ikzelf heb ook die ervaring van massage en aanraking als helend ervaren in de meest heftige periode in mijn leven. De aandacht, de aanraking, even niets…….

Het is daarom dat ik naast de reguliere reflexzonetherapie ook reflexzonetherapie bij rouw aanbied. Dit is een zachte vorm van massage die heel ontspannend en diep doorwerkt.  Een massage die ik in stilte geef met heerlijk geurende oliën.