Over mij

Ik ben Esther Zwartepoorte, getrouwd met Frans en wij wonen midden tussen de bollenvelden in het buitengebied van Voorhout. Mijn praktijk is hier ook gevestigd.

Ik hou van de natuur, fotografeer graag, vind ruige berglandschappen een mooie vakantiebestemming maar ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn.

Als kind logeerde ik vaak bij mijn oma, dit was een verzamelplek voor heel de familie. Op zaterdagmiddag zat het huis vol met mijn tantes en was er volop gezelligheid. Ik mocht dan altijd onder hun voeten kriebelen en ik kreeg daar dan een paar centjes voor of zelfs een stuiver. Zo is het begonnen en de jaren erna kwam het iedere keer weer op mijn pad. Uiteindelijk in 2002 de 3,5 jarige HBO opleiding gestart en in 2006 mijn praktijk ESTA in reflexzonetherapie gestart. Eerst deed ik dat nog naast mijn werk als leidinggevende bij een multinational maar in 2017 heb ik mij volledig toegelegd op mijn praktijk.

Tussen het kind die de voeten kriebelde van mijn tantes en de vrouw van nu liggen vele jaren waarin ik veel levenservaring heb opgedaan. Het overlijden van mijn partner in 1999 is het grote kantelpunt in mijn leven geworden. In die tijd heb ik veel gehad aan gesprekken en daarnaast ook massage. Dit heeft mij uiteindelijk doen besluiten om de HBO-opleiding tot Reflexzonetherapeut te starten.

Dankbaar

In 2006 ben ik mijn praktijk gestart. Eerst deed ik dat nog naast mijn werk als leidinggevende bij een multinational maar in 2017 heb ik mij volledig toegelegd op mijn praktijk. Ik ben dankbaar voor de mooie klantenkring die ik heb mogen opbouwen. Sommige cliënten komen al vanaf het eerste jaar in mijn praktijk. Soms met klachten, maar ook voor pure ontspanning.

Reacties van cliënten

“Wat heb ik heerlijk geslapen.” 

“Ik ben een stuk rustiger nu, dankjewel.”

“Ik heb veel minder opvliegers, dat is heerlijk zeg.”

“Het was zo fijn om even helemaal niets te hoeven.”

“Nu kan ik weer goed over mijn schouder kijken bij het autorijden.”

Dit zijn enkele reacties van cliënten na een reflexzonebehandeling. 

Wil jij ook een afspraak maken? Dat kan heel gemakkelijk online.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.

Scroll naar boven