Informatie

Op deze pagina vind je informatie over mijn praktijk, de tarieven, vergoedingen en de openingstijden. 

Je kunt terecht in de praktijk op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur en dinsdag van 17.00 uur tot 21.00 uur. Het laatste consult start om 19.30.

Kun je vanwege gezondheidsredenen niet naar de praktijk komen? Binnen een straal van 10 km vanuit de praktijk is het mogelijk om een behandeling bij je thuis te plannen. Toeslag voor een thuisbehandeling  is €5,-

De praktijkruimte is op de begane grond, ingang via de achtertuin. Je kunt gratis voor de deur parkeren. 

Esta Reflexzonetherapie | Oude Herenweg 2 | 2215 RZ  Voorhout

 

Tarieven

Een reflexzonetherapie behandeling duurt 60 minuten en kost € 60. De Tijdsduur van het eerste consult is 1,5 uur ivm uitwisseling van gegevens.

De behandelingen die onder het tarief  van € 60,- vallen zijn:

  • intake en behandeling
  • klachtgerichte behandeling
  • preventieve behandeling
  • reflexzonetherapie bij rouw en verlies

Opleidingen

  • Reflexzonetherapie Hbo-niveau 2006
  • Counselling en Coaching 2016
  • Medische Basiskennis (Plato eindtermen) 2016
  • Psychosociale Basiskennis (Plato eindtermen) 2018
  • Aromatherapie 2022
  • Diverse bijscholingen: stress; nek- en schouderklachten; stervensbegeleiding en rouwverwerking; overgewicht; lymfedrainage; de overgang; slaapklachten. Ik blijf mij altijd ontwikkelen en bijscholen. 

Vergoeding

Reflexzonetherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijze. Ik raad aan om van tevoren contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Klik hier om de vergoedingen te bekijken

Ik werk onder de prestatiecode 24009 Reflexzonetherapie.

Voor reflexzonetherapie ben ik aangesloten bij de VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en sta ik tevens ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en SCAG (Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen).

logo-VNRT-RBCZ-SCAG-2024

Veel gestelde vragen

Je hoeft niets mee te nemen. Wel is het fijn om makkelijke kleding te dragen. Na de massage geef ik nog een korte ontspannende massage met olie op de onderbenen en voeten, dus hou daar rekening mee qua kleding.

Reflexzonetherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijze. Ik raad aan om van tevoren contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

De vergoedingen worden vermeld in onderstaande link

https://www.vnrt.nl/clienten/vergoedingen/

In de 1e week van de nieuwe maand krijg je een email met de factuur en een betaallink. De factuur heeft een betalingstermijn van 14 dagen. Er hoeft dus niet contant betaald te worden.

Mocht het niet mogelijk zijn wegens gezondheidsredenen om naar de praktijk te komen dan is het  mogelijk om aan huis te behandelen, binnen een straal van 10km vanuit de praktijk. Toeslag voor thuisbehandeling  is €5,00

Annuleren of verplaatsen is geen probleem. Stuur mij even een berichtje en ik wijzig je afspraak. Doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren anders zal ik de kosten aan je moeten doorberekenen. 

Je kan je auto parkeren op 1 van de opritten bij ons huis. Kom je op de fiets dan kan deze neergezet worden in de kapschuur in de achtertuin.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met mij op 

Wie is Esther

Dit zijn mijn voeten, die lopen graag in de natuur maar thuis vinden zij het ook heel comfortabel. 

Wil je meer lezen? 

Scroll naar boven