Verliesbegeleiding

Ik pak het leven weer op!!
Bij verlies denken we vaak aan rouw door overlijden van een geliefd persoon. Maar verlies kent vele kanten, denk maar aan je partner die door ziekte een ander persoon is geworden, faillissement van je bedrijf, jouw ziekte waardoor je niet meer kan functioneren zoals altijd, de kinderen vliegen uit, verlies van je huisdier, ontslag.
In al deze situaties zijn er de emoties van verdriet en boosheid maar er komt weer een moment waarop je stappen gaat ondernemen, je ziet af en toe weer een lichtpuntje.  Dat is eng en spannend, verdrietig en toch ook wel weer leuk.
Dit is ook de periode dat “men” vindt dat je het wel alleen kunt want het is toch wel weer een tijd geleden en je slaat je er zo goed doorheen. Allemaal goed bedoeld natuurlijk maar zo voelt het dus niet, het maakt je juist meer verdrietig en wankel. In deze periode kan ik samen met jou kijken wat jij nodig hebt om dat te doen wat jij graag wilt dat kan met even stoom afblazen of meerdere gesprekken of een combinatie van gesprekken en massage.
De gesprekken ondersteun ik met  Labyrinthoss, dit is een nieuwe methode die werkt met beelden en teksten om het verlies “aan te kaarten”. Het is gebaseerd op het bekende kwartetspel, aan de hand van welke vorm we kiezen om met de kaarten te werken “kaarten” we het verlies aan.

 

Heel mooi is om de Verliesbegeleiding
te combineren met een massage
die ondersteunend is tijdens
een periode van verlies.
meer info klik hier